[Ilmoitus] Markkinoilla on saatavilla useita tehokkaita rasvanpolttojuomia. Useimmat rasvanpolttojuomat edistävät rasvanpolttoa L-karnitiinin avulla. L-karnitiini on todettu tutkimuksissa tehokkaaksi rasvanpolttajaksi.

Leader Carnitine 3200 rasvanpolttojuoma

Leader valmistaa L-karnitiinin rasvanpoltto-ominaisuuksiin perustuvaa Carnitine 3200 rasvanpolttojuomaa, jota se mainostaa markkinoiden vahvimmaksi. L-karnitiinin lisäksi Carnitine 3200 juoma sisältää B- ja C-vitamiinia. Leader Carnitine 3200 rasvanpolttojuoma tehostaa rasvan käyttöä energiaksi liikunnan aikana, joten se auttaa nopeuttamaan rasvanpolttoa ja kiinteytymistä. Carnitine 3200 juomaa on saatavana appelsiinin, sitruunan ja karpalon makuisena. Carnitine 3200 ei sisällä ollenkaan sokeria, rasvaa, hiilihydraatteja tai kaloreita.

Leaderilta on saatavilla myös C4 System rasvanpolttojuoma, joka sisältää L-karnitiinin lisäksi piristävää tauriinia ja guaranaa. C4 System juoma paitsi tehostaa rasvanpolttoa myös lisää energisyyttä ja stimuloi aineenvaihduntaa. C4 System rasvanpolttojuomalla on huomattava piristävä vaikutus. C4 System juoma maistuu raikkaalta appelsiinilta.

Osta Leader rasvanpolttojuomat edullisesti netistä!dieettijuomat