Rasvanpolttajat

Markkinoilla on tarjolla runsaasti erilaisia rasvanpolttajia. Joukossa on tutkitusti toimivia tuotteita mutta myös valmisteita, joiden tehoa ei ole pystytty luotettavasti todistamaan. Tällä sivulla esittelemme kolme ravintolisää, joiden tehosta on tutkittua näyttöä. Nämä rasvanpolttajat on todettu sekä tutkimuksissa että käyttäjien kokemusten perusteella toimiviksi. Parhaaseen tulokseen pääset valitsemalla itsellesi sopivimman rasvanpolttajan, ja käyttämällä sitä suositusannostuksen mukaisesti terveellisen ruokavalion ja aktiivisen liikkumisen lisänä.

1. CLA

Star Nutrition CLACLA on suomeksi konjugoitu linolihappo. Sillä on lukuisissa tutkimuksissa todettu olevan rasvaa polttavia vaikutuksia. Luonnossa sitä esiintyy lähinnä liha- ja maitotuotteissa, mutta rasvanpolttoon tarvittava suositusmäärä CLA:ta on mahdollista saada vain lisäravinteista. CLA-kapseleita tarjoavat lukuisat eri valmistajat. Kuten kaikissa lisäravinteissa, tuotteen laatu on erityisen tärkeää halutun vaikutuksen varmistamiseksi.

Osta täältä CLA rasvanpolttajat

2. L-Karnitiini

Vida L-karnitiiniL-karnitiinilla on todettu olevan lukuisia terveyttä ylläpitäviä vaikutuksia. Sitä käytetään lisäravinteena erityisesti edistämään rasvanpolttoa. L-karnitiinin on todettu lisäävän lihasmassaa, vähentävän kehon rasvaa sekä parantavan suorituskykyä.

Osta täältä L-karnitiini-valmisteet

3. Vihreä tee

Leader vahva vihreä teeVihreä tee sisältää runsaasti katetiineja. Katetiineista rasvanpolton kannalta merkittävin ja tehokkain on EGCG. EGCG lisää energian kulutusta ja rasvan käyttöä energiaksi. Parhaaseen tulokseen pääset käyttämällä Vihreä tee ravintolisää CLA ravintolisän kanssa yhtä aikaa sekä harrastamalla säännöllisesti liikuntaa.

Osta täältä Vihreä tee -kapselit