Info

Rasvanpoltto.net on laihduttamiseen, rasvanpolttoon ja rasvanpolttajiin liittyvä viihteeksi suunnattu sisältö- ja mainossivusto.

Vastuuvapauslauseke

Rasvanpoltto.net sivuston sisältämä informaatio on tarkoitettu viihdekäyttöön. Sivusto ei tarjoa lääketieteellistä informaatiota. Kysy aina ennen rasvanpolttajien tai rasvanpolttomenetelmien käyttöön ottoa niiden käyttöön liittyvät ohjeet ja suositukset lääkäriltäsi. Emme ota vastuuta sivustolla kuvailtujen menetelmien aiheuttamista terveydellisistä tai taloudellisista haitoista. Käänny kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa aina lääkärisi puoleen.

Kaupallinen yhteistyö

Rasvanpoltto.net sivusto sisältää kaupallista yhteistyötä. Kaupallisesta yhteistyöstä on maininta sivuston jokaisella sivulla.

Linkit

Osa Rasvanpoltto.net sivuston linkeistä on niin sanottuja affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että klikkaamalla kolmannen osapuolen sivustolle johtavaa linkkiä, liittymällä tällaisen linkin kautta tiettyyn deittipalveluun ja/tai ostamalla liittymisen jälkeen maksullisia lisäpalveluita, käyttäjä tuottaa Rasvanpoltto.net sivuston ylläpidolle komission. Tämä komissio ei vaikutua millään tavalla käyttäjälle tarjolla oleviin palveluihin tai niiden hintaan. Komissio määräytyy Rasvanpoltto.net sivuston ja kolmannen osapuolen ennalta laadittuun sopimuksen mukaan.

Tietosuojakäytäntö

Rasvanpoltto.net sivuston tietosuojakäytäntö löytyy täältä.